Leikkaamon palvelut

Meatgard Ab | Inkoo

Leikkaamme lihat oikein ja huolella, asiakkaan toiveita kuunnellen ja noudattaen laadun ja tuoreuden turvaavia käytäntöjä. Uskallammekin luvata, että meiltä saat Suomen parasta leikkaamopalvelua.

Vastaamme tarvittaessa lihaketjun jalostamisesta, luoden monipuolisia mahdollisuuksia lihan myynnille. Teurastuksen jälkeen teemme leikkaukset ja pakkaukset toiveidesi mukaan, tarjoten pakettivaihtoehtoja aina sadasta grammasta 12,5 kiloon. Selkeät leikkaus- ja pakkaushintamme määräytyvät ruhopainojen mukaan.

Mahdollisimman hyvin tehty työ on kunnia-asiamme. Lihanleikkauksessa teemme aina kaikkemme mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen puolesta. Asiakkaanamme voitkin olla varma, että meiltä saamasi liha on juuri niin kuin pitää – oli kyse sitten erikoisleikkauksista tai jauhelihan jauhamisesta. Olemme luomuvalvonnassa.

Askarruttaako jokin?

Leikkaaja Pontus vastaa puhelimeen maanantaisin ja torstaisin klo 14-15.
Muina aikoina tavoitat hänet tekstiviestillä 040 531 7451

Hinnoittelu ja hinnastot

Esimerkkejä

  • Yksi ruho painaa 379 kg, ja resepti kuuluu hintaluokkaan 4. Leikkuun hinta on 2,11 € / kilo.
  • Kaksi ruhoa, joista toinen painaa 320 kg, ja toinen 438 kg, eli yhteensä 758 kg. Resepti kuuluu hintaluokkaan 5. Leikkuun hinta on 2,21 € / kilo. Hinta siis valitaan ruhojen keskipainon mukaan (379 kg).

Lisätöiden hintoja

  • Pakastus + 0,31 € / kg
  • Minuutti- ja lehtipihvi, suikaleet, tomahawk + 1,60 € / kg
  • 5-15 kg boxien tekeminen asiakkaan reseptin mukaan 50 € / tunti
  • Rullien verkotus 4 € / kpl

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Hintaluokka 4 (nauta)

  • Paistit 1,5 kg
  • Fileet 1,5 kg
  • Bavette
  • Flank Steak
  • Tri-Tip (Maminha)
  • Picanha Picanha
  • Jauheliha 0,5 kg

Hinta alkaen 1,92 € / kg.
Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Hintaluokka 5 (nauta)

  • Paistit 1,5 kg
  • Fileet 1,5 kg
  • Bavette
  • Flank Steak
  • Tri-Tip (Maminha)
  • Picanha Picanha
  • Keittoliha
  • Osso Buco
  • Ribs
  • Jauheliha 0,5 kg

Hinta alkaen 2,02 € / kg.
Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Leikkuuohjeet

Lampaan leikkuuohje

Tulosta leikkuuohje, täytä tiedot ja lähetä teurastamolle sähköpostiimme info@meatgard.fi.

Naudan leikkuuohje

Tallenna ja tulosta tilauslista. Valitse haluamasi palat, ja lähetä lista sähköpostiimme info@meatgard.fi viimeistään teurastuspäivänä.

Yhteystiedot

Osoite

Västankvarnvägen 468,
10230 Ingå st.
Sijainti kartalla »

Puhelin

044 550 8230 / Susanna
040 531 7451 / Pontus

Sähköposti

info@meatgard.fi